Simon Lindh: Topptipset Champions League 7/12

  1. Leverkusen – Monaco 1  / Båda lagen är redan klara för avancemang och lär nog spela med reservbetonade laguppställningar vilket vi tror ger Leverkusen en liten fördel framförallt med tanke på att det spelar på hemmaplan också, Etta!
  2. Tottenham – CSKA Moskva 1x / Förväntningarna var höga men Tottenham klarade inte av dem. Nu spelar man en direktmatch om 3e platsen och den stora frågan är vem som vill ha den… Krysset räcker för att Tottenham ska bli 3a i gruppen vilket man borde gardera upp matchen med.
  3. Leg Warszawa – Sporting Lissabon 1×2 / Likaså här är det en direkt avgörande match om 3e platsen där Legia har överraskat mot toppklubbarna i gruppen men man förlorade mot Lissabon i Portugal med 2-0, luktar revansch! Bör garderas upp!
  4. Real Madrid – Dortmund 1 / Den häftigaste matchen ikväll mellan två topp-klubbar! Real Har gått stabilt i ligan men ligger ”bara” 2a i gruppen det kan man rätta till genom att vinna kvällens match mot Dortmund vilket jag tror man gör.
  5. Cl Brugge – FC Köpenhamn 1 2 / En match som endast spelar en stor roll för bortalaget. Vid seger så kan man nå 2a platsen ifall Porto förlorar sin match, den möjligheten måste man ta. Vi väljer dock att gardera upp med ettan, vi tror Brugge kan göra en ”Dyn Kiev”.
  6. Porto – Leicester 1 / Leicester är redan klara gruppetta och kommer därför vila sina nyckelspelare, Porto måste vinna vilket vi tror dem kommer göra.
  7. Juventus – Dyn Zagreb 1 / Kvällens spik!
  8. Lyon – Sevilla 1×2 / Direkt avgörande match om avancemang till slutspelet. Fördel Sevilla, de behöver endast en poäng men man bör gardera upp denna matchen helt!

36:- radinsats!

Kommentera