Simon Lindh: Zupersöndag!

Efter 10rätt på Stryket 2veckor irad så känner jag att det snart är på gång därför tycker jag vi kör en riktig Supersöndag!

Europatipset & Topptipset står på tur sen som vanligt blir det lången live som oftast räddar upp dagen.

 

 

 • 1. Man United – Tottenham 2 / Pressen är nu stor hos Mourinho och grabbarna, man har 6p upp till just Tottenham så denna matchen är extra viktig. Tottenham är svårslagna och får nog med sig minst 1p från detta mötet men jag väljer att ta 2an som är lågt satt (21%) på europatipset. x2 på Topptipset.
 • 2. Liverpool – West Ham / Pool såg starka ut senast fram tills Mané fick lämna planen, man tappade 3-1 till 3-4 mot Bournemouth så nu är det 2 saker som kan hända… West Ham fortsätter på vågen och tar 3p eller så blir man en ordentlig slagpåse, jag tror på det sista! 4-1 och en SÄKER 11 Topptipset.
 • 3. Southampton – Middlesbrough 1 / Två lag som ligger tätt intill varandra i tabellen, för nykomlingen Middlesbrough så är det ett grymt styrkebesked och det får man tacka sin defensiv för…Bara Chelsea Arsenal och Tottenham har släppt in färre mål. Southampton är oftast starka på hemmaplan och får man bara hål på Valdés tidigt så blir det 3p för dem. Sena tester på Negredo och Gaston Ramirez för Boro. Jag kör 1x på topptipset.
 • 4. Celta Vigo – Sevilla 1x / En tuff och jämn kamp mellan 2 lag som har haft europaspel samtidigt som man har spelat matcher i ligan, för bortalagets del så har det inte påverkat dem något negativt utan man ligger på en fin 3e plats i ligan dock mycket pga fint hemmaspel. Celta har sätt starkare ut på senaste tiden och bör få med sig minst 1p. 1x på Topptipset.
 • 5. Espanyol – Sp Gijon 1x / Krysslaget Espanyol har blivit storfavoriter mot bottenlaget Gijon vilket kanske inte är helt konstigt men bortalaget kommer från en seger så kanske kan man få medvind nu? Espanyol släpper inte in många mål men man gör inte så många framåt heller så chanskrysset vill jag ta med till 21% (25% på Topptipset). 1x på Topptipset.
 • 6. Real Betis – Atl Bilbao x2 / Ett Real Betis som är obesegrat i sina 3 senaste hemmamatcher möter nu ett Atl Bilbao som brukar trivas mot just hemmalaget, man har vunnit 4 av de senaste 5 mötena och ska det bli en ny seger ikväll måste man få igång bortaspelet som inte har sett allt för bra ut. utgångskrysset men vi har garderat upp den med 2an. x2 på Topptipset.
 • 7. Atalanta – Udinese / efter 7 raka segrar så kom förlusten för Atalanta men den kom också mot serieledande Juventus på bortaplan (1-3) nu har man en fin chans att komma tillbaka och det borde man göra mot för dagen svaga Udinese. Jag väljer att ta med x:et på topptipset (22%) 1x på Topptipset.
 • 8. Inter – Genoa / Genoa ser stabilt ut men i denna matchen kommer det bli tufft! Inter MÅSTE vinna denna matchen för att inte tappa för mycket på topplagen. På hemmaplan har man presterat och så även ikväll. på Topptipset.
 • 9. Torino – Juventus 2 / Turinderby som brukar sluta för storebrors fördel men Torino ser starka ut i år! Dock väljer vi att köra stenhårt på Mästarna!
 • 10. Mönchengladbach – Mainz 1x / En riktigt tuff match som egentligen kräver en helgardering. Formen ser klart bättre ut hos bortalaget men Gladbach har så mycket mer att bevisa så utgångsettan är ett måste men en snabbgardering är lika viktig att inte glömma.
 • 11. Schalke 04 – Bayer Leverkusen 1 2 / Schalke har kommit starkt mot slutet efter en bedrövlig start på säsongen. Bedrövlig säsong har ju Leverkusen också så det är två lag som har ambitioner att komma hem med 3p och det tror jag någon av lagen kommer lyckas med. Vi kör på den halvgarderingen jag hatar mest.
 • 12. Lyon – Rennes 1x / Hela 76% tror på att Lyon vinner dagens match!!! Det är alltså ett toppmöte i ligue 1 där Lyon ligger 6a och Rennes på fjärde plats. Både lagen har bra form men nu betyder ligan ännu mer för Lyon som inte lyckades ta sig vidare från CL-gruppen. Gardera denna matchen är ju ett måste, för den som gillar att chansa kan x2 vara en kanon möjlighet här!
 • 13. Paris SG – Nice 1 / Något annat än en seger för PSG är en besvikelse i denna matchen. Man ligger 4p efter just Nice i tabellen så nu har man en drömmöjlighet att knappa in både på dem och Monaco. Än en gång för den som gillar att chansa kan x eller 2 vara en kul grej men jag tror PSG vinner med 2-1.

 

 

64:- Topptipset & 64:- Europatipset.

Hur ser ert tips ut?  Vilka 2 matcher tycker ni är de säkraste?

Lycka till!

Kommentera