Simon Lindh: Boxingdaygodis

Ja då var det äntligen dags för det vi har väntat på hela december månad, Boxingday! För er som inte vet vad det är så är det en helig fotbollsdag i England vilket då blir indirekt helig i Sverige hos alla fotbollsfantaster.

Detta innebär efter några tipslösa dagar att vi kommer köra all in med stryktipset, Topptipset, lången och en bomben!

  • Stryktipsförslaget hittar ni på vår youtubelänk här på under.
  • https://m.youtube.com/channel/UCq5tTy38nl0HZU7FPSQlm2w
  •  TOPPTIPSET

1. ArsenalWBA 1x , West Brom ser ovanligt starka ut i år och var nära på att sno poäng från serieledarna sit men en individuell prestation avgjorde matchens resultat som blev 0-1. Nu möter man Arsenal som har 2 raka förluster så nu tror jag att man är extra villiga till att ha en vändning i formen men en gardering är kanske inte helt fel!

2. Burnley – Middlesbrough 1x, 2 pigga nykomlingar i serien där framförallt middlesbrough ser starka ut, på bortaplan har man bara förlorat 2 av 8 bortamatcher! (1-5-2)

Burnley som är 1poäng efter i tabellen har en ruskigt bra hemmaform (5-1-3) vilket gör att vi har utgångstecknet på dem men vi är snabba med att gardera upp denna matchen.

3. Chelsea – Bournemouth 1, Nu kommer frågan när ska det vända hos Chelsea? Oddsen är nog inte jätte höga på att det händer idag men Bournemouth är luriga!

4. Hull – Man City x2, City vann sist efter en riktigt bra andra halvlek mot Arsenal men formen är inte helt hundra vilket gör att Hull kan smyga idag, nu är det andra halvlek i ligan och vi alla vet hur starka hull såg ut i början av säsongen, SKRÄLLMÖJLIGHETER!

5. Leicester – Everton 1×2, En mycket svårbedömd match där båda lagens form sviker. Everton har nog mer potential i laget samtidigt är Vardy avstängd i Leicester vilket gör att långa Slimani ch Ulloha ska upp ich stångas mot evertons normalt sätt starka backar, för er som inte vill helgardera gå på utgångskryss och Everton som en liten fördel.

6. Man United – Sunderland 1, Ett sunderland som man inte ska underskatta! Laget har betydligt färre skador på listan nu och det märks också i spelet, man har tagit en del poäng den senaste tiden men de flesta på hemmaplan. United ser också ruskigt starka ut och i med man kommer bakifrån måste man bibehålla vinstformen.

7. Swansea – West Ham 1×2, Absolut den svåraste matchen på topptipset! Båda lagen måste vända på trenden för nu ser det allvarligt ut i botten! West ham har sett bättre ut och kommer från 2st 1-0 segrar men borta i Wales är det erkänt svårt att spela fotboll. Kanske är just denna matchen något viktigare för hemmalaget så utgången ligger där men vi väljer helt enkelt att helgardera matchen.

8. Aston Villa – Burton 1x, Aston Villa är ju absolut det starkare laget här men Burton är en pigg nykomling i ligan och man har spelat bättre än vad utdelningen har gett tillbaka. Villa är ett krysslag så krysset måste vara med!

144kr

  • Bombenförslag under 100kr!

Arsenal – West Brom 2,3 – 0,1

Burnley – Middlesbrough 2 – 0,1

Leicester – Everton 1 – 1,2

Swansea – West Ham 1,2,3 – 1,2

96kr

  • Lången Trippel ”säker”

Chelsea – Bournemouth 1 -1 2,03

Man United – Sunderland 1 -1 1,63

Frölunda – Karlskrona SK 1,43

4,73 (odds från sv-spel)

  • Lången Trippel Chans 

Watford – Crystal P 2  3,00

Burnley – Middlesbrough  2,95

Swansea – West Ham x  3,40

30,09 (odds från sv-spel)

Kommentera