Simon Lindh: Tottenham årets första PL-segrare!

Välkommen 2017!

Watford – Tottenham 1-4 slut.

(Bilden tagen från Flash score appen)

Vi kan nu konstatera att Tottenham är årets första segrare och på sättet man gjorde det…överlägsenhet! Krisen blir därmed större hos watford och 4p efter 6 matcher gör att nedflyttningsplatserna kommer närmre och närmre. För Tottenhams del var detta ett perfekt resultat inför derbyt på onsdag mot serieledande Chelsea. Målskyttet har kommit igång och nyckelspelare har kommit i form vilket gör att Spurs seglar upp på en tredje plats i ligan. Men just denna tredjeplatsen kan Arsenal återta vid vinst mot Sam Allerdyces Crystal Palace. Två lag med lite svag form, Ett CP som bara fick 1-1 mot watford sist vilket man ägde stort och där Benteke missade en straff. Skadorna ser däremot bra ut men det gör det inte hos hemmalaget Arsenal. Man har till och med Ösil sjuk. Vi tror på en jämn match där Sam allerdyce väldigt gärna vill ha med sig 0-0 eller 1-1 till halvlek lyckas han med det kan denna matchen bli oavgjort om inte så 2-0 3-1.

Kommentera