Simon Lindh: Zlatantime på europatipset?

Då fortsätter vi det nya året med ännu mer fotboll i England denna måndag, underbart!

-Det innebär också en riktigt trevlig europatipskupong!

  • I match och så känns det som vi har lite skrällmöjligheter även om det ser ut som att topplagen i årets upplaga ser starkare ut än någonsin. West ham brukar göra bra resultat mot Man United och formen börjar se bättre och bättre ut. Formen är det inget fel hos gästerna som har 5raka segrar men man ligger fortfarande 6a i tabellen så det gäller att fortsätta vinna dessa måstematcherna.
  • Liverpool ser starka ut i år och man bevisa mot Man City senast att man är där uppe för att stanna, Sunderland bör vara en munsbit men man är ett lurigt lag att möta på bortaplan så underskattning får inte komma på tal vilket just Pool brukar ha problem med.

Annars hittar vi många ettor på raden och den absolut säkraste nere i championchip är Sheff Wednesday som går som tåget för tillfället, Dagens Spik! Vi väljer även radrensaren Wigan i match 13 som har spelat bra fotboll senaste 3matcherna men som inte fick utdelning förens i förra matchen mo Derby (0-0 borta).

Grundrad samt 128krs rad hittar ni här under, lycka till!

Kommentera