Simon Lindh: Tisdags Trippeln

Tisdags Trippel

Ikväll fortsätter vi med det tajta premier league schemat. Arsenal ska försöka knappa in på Liverpool i tabellen genom att vinna borta över Bournemouth som är ett lurigt lag med hyfsad form. Sist vann man borta mot Swansea med hela 3-0 och när man nu ska ta emot Arsenal så kommer gästerna från 2 raka bortaförluster därför känns det som att vändningen kommer ikväll, topplagens tempo är högt uppskruvat och ska man hänga med tåget är det seger som gäller, 1-2 (2  1,63 sv-spel).

Crystal Palace – Swansea två lag som är i stort behov av poäng och detta kommer bli en ren 6poängs match. Swansea har nu ett nytt år och en ny tränare som måste få igång laget innan det är försent och kanske är just en match borta mot ett annat svagt lag en perfekt öppning? Här anser vi nog ändå att Crystal Palace är det bättre laget och efter en jämn match så tar hemmalaget det största halmstrået, 2-1 (1  1,72 sv-spel).

Kvällens säkraste match står Arnautovic och Stoke för, de tar emot ligans antagligen formsvagaste lag Watford. Visst form är till för att brytas men de senaste insatserna har knappt hållt championchip-klass och nu när Stoke får tillbaka viktiga kuggen Arnautovic så tror vi det kan bli proppen ur ikväll. 3-0 (1,67 sv-spel).

Kommentera