Primus Swenson – Toppmöte

20:45 || Sevilla- Real Madrid

– Tredje mötet lagen emellan på mindre än två veckor. De första två mötena var Copa Del Rey där Madridlaget fixade avancemang.
– Första matchen vann man enkelt med 3-0 på hemmaplan.
– Andra matchen blev desto tuffare där man låg under med 3-1 o var dessutom påväg att bryta sin svit på antalet matchen i rad utan att förlora. Fast man klarade av att göra 3-2 genom Ramos på straff och 3-3 genom Benzema i slutminuterna.
Att anteckna är oxå att Stefan Jovetic debuterade för Sevilla efter övergången från Inter och gjorde mål direkt!
Real Madrid hade dock aldrig något problem med att ta sig vidare och skötte det snyggt.
– Nu är det dock La Liga vi snackar om – trean mot ettan i tabellen. Sevilla är riktigt hemmastarka fast jag tror trots allt det att man inte är något direkt hot mot Real Madrid och med det bör klara av att kamma hem en vinst. I värsta fall bör man iallafall ta ett poäng här!

Kommentera