Primus Swenson – Tidig söndagsgodis

Sevilla- Villarreal || 12:00 

Hemmalaget Sevilla har endast en hemmaförlust o den kom mot Barcelona. Så det finns absolut inget snack om att de är väldigt starka på just hemmaplan. Man ligger även trea i tabellen och jagar just Barcelona ( som man även gör jämsides upp med vid en vinst idag ), samt Real Madrid. Man värvade för någon vecka sedan in Stevan Jovetic ( på lån ) ifrån Inter och han levererade direkt! Sevilla får bara hoppas på att det håller i sig så kan han nog att komma att betyda mycket för dem. Gästerna Villarreal har blandat och gett på den senaste tiden. Man ligger trots allt sexa och behöver ta poäng för att kunna vara med om Champions League platserna. På förhand skulle jag vilja säga att dem inte har en chans fast som sagt, bollen e rund o allt kan hända. Mitt tips är dock fortfarande en etta!

Kommentera