Simon Lindh: Tipstisdag med mängder av möjliga skrällar

Vi älskar att hitta skrällar och denna tisdag har alla 

möjligheter att kunna bli en ordentlig skrälldag.

Vi börjar med två champions leaguematcher där främst Napoli stod för spelmässigt en riktigt fin insats på Bernbeau men hemma i Italien är man betydligt starkare och med tanke på att Real Madrid har ”klara 3-1” med sig och ett ganska halvskadat lag med tanke på tufft spelschema kan Napoli skrälla frågan är bara om det räcker hela vägen till avancemang?

Arsenal har det tuffare efter 5-1 borta och frågan är hur startelvorna kommer se ut hos båda lagen, risken är stor att många sparar sina toppspelare. Jag tror samtidigt att man vill gå med heder ifrån denna utslagning och sämst 1p borde vara ett logiskt resultat här samtidigt en radrensare!

Championship bjuder på matcher där bottenlag ska jaga poäng mot formsvaga lag och topplagen ska försöka dra iväg.

Lag som Wigan, Wolverhampton, Huddersfield och Sheff W är 2 lag som behöver poäng i botten & toppen. Alla lag möter för dagen beskedliga lag för att kunna lyckas ta 3p.

Topp 3 tuffaste:

Nottingham – Brentford

Derby – Preston

Fulham – Leeds

De 3 matcherna som behövdes gardera direkt pga att de är jämna i tabellen och i formfrågan.

Nottingham & Brentford är 2 mittenlag som behöver poäng för att inte dras ner i bottenstriden.

Derby & Preston är 2 lag som gör upp om att följa med sista racet om platserna till kvalet, vinna eller försvinna.

Fulham Leeds är 2 lag som tillhör den absoluta toppen och som gör upp om kval & direktplatserna till Premier League.

– Vi kan ta med papprets toppmatch mellan Reading & Newcastle, Newcastle har bevisat hela förra veckan att man är bäst när det gäller som mest, man besegrade toppkonkurrenterna Brighton och Huddersfield på bortaplan! Samtidigt förlorade Reading mot sina Toppkonkurrenter… Känns som att man besvarar sina tankar direkt med att tippa på Newcastle dock kan detta bli en nådastöt på tipset då Newcastle egentligen har blivit löjligt stora favoriter mot ligans nästbästa hemmalag!

Så här tippar jag min 64rad, hur ser din ut?

Kommentera