Matchdag 1 – Premiär!

Lördag 1/4 – Match 1 || IFK Göteborg – Malmö FF || 13:00

Allsvenskan 2017 års första match. Ett toppmöte direkt där det är ypperligt svårt att utse en vinnare! IFK Göteborg kan man väl säga har hemmafördel – fast stödet från Malmös sida är även det enormt. Spelmässigt har väl Göteborg presterat lite bättre under försäsongen fast när det är ett sådant här möte spelar form o förgående resultat ingen roll. En helt öppen match som jag som Malmöit hoppas och vill tro på en bortaseger fast som jag trots allt tror slutar med ett kryss.

Allsvensk form: –

Speltips: Odds: X || Svenska Spel: 3.25 – Bet 365: 3.20

Match 2 || Halmstads BK – Östersunds FK || 16:00

En nykomling som slog ut Helsingborg i kvalet till Allsvenskan mot en före detta nykomling som satsar på ett nytänk som ska leda dem till toppen i Sveriges högsta division. Om vi börjar med årets nykomling Halmstad har man en positiv syn på årets säsong. En fördel kan med deras hemmaplan vara att det bara är dem själva som antagligen kan lira där. Dåligt gräs vilket de ska få ta nytta av mot konstgräs-laget Östersund. ÖFK som med Graham Potter som huvudtränare skapat en ny grund och ett nytt sätt att tänka på. En ny spelfilosofi helt enkelt. Ett mycket skickligt lag som jag tror blir mycket farliga i år. Trots gräsmattan i Halmstad blir det tre viktiga poäng för bortalaget i premiären!

Allsvensk form: –

Speltips: Odds: 2 || Svenska Spel: 1.94 – Bet 365: 2.00

Kommentera