Matchdag 2 – Premiär!

Söndag 2/4 – Match 1 || AIK – BK Häcken || 15:00

Ett möte som på förhand enligt mig kommer att bli en jämn batalj. Två spelskickliga lag som skall göra upp i premiären. Ett mycket tufft möte som är svårtippad. Jag ser framför mig ett spelsugen Häcken som kommer buda upp på en bra match, samtidigt som AIK är AIK. Ett bra tryck på läktaren på Friends Arena kan göra stor skillnad. Vilket jag tror ger spelarna i Gnaget en extra kick. Två intressanta lag med intressanta trupper. Låter som ett givet kryss.

Allsvensk form: –

Speltips: Odds: X || Svenska Spel: 3.42 – Bet 365: 3.50 || Europatipset: 1X

Match 2 || GIF Sundsvall – AFC Eskilstuna || 15:00

Man kan väl säga att det blir ett bottenmöte på Allsvenskan 2017’s andra dag. Iallafall vad jag tror. Jag tippade Sundsvall på en sistaplats vilket jag dock inte tror speglar dagens resultat ( återkommer ). Man möter nykomlingen Eskilstuna som haft en någorlunda försäsong där man senast slog självaste Malmö FF på bortaplan med 1-0. Idag tror jag dock på en hemmavinst. Ett Sundsvall som var bra på sin hemmaplan i fjol tror jag kan vara rätt farliga där i år igen – iallafall mot de ”sämre” lagen.

Allsvensk form: –

Speltips: Odds: 1 || Svenska Spel: 2.18 – Bet 365: 2.25 || Europatipset 1X

Match 3 || IFK Norrköping – Hammarby IF || 17:30

Här har vi vad jag tror ä skildra världar. Ett starkt Peking som möter ett svagt Bajen – visserligen med nyförvärv fast som jag inte tror däckar tillräckligt. Norrköping däremot har en stark trupp med många olika sorters egenskaper. Äldre rutinerade, som fortfarande håller klass och unga fräscha som ser mycket intressanta ut! Denna premiär blir en enkel vinst för hemmalaget!

Allsvensk form: –

Speltips: Odds: 1 || Svenska Spel: 1.52 – Bet 365: 1.57 || Europatipset: 1

Kommentera