Matchdag 8 – Storlagens omgång

Match 1: Halmstad BK – Malmö FF || 15:00

Nykomlingarna Halmstad har fått en bra start i år. Vinst i premiären mot Östersund med 1-0 och sedan då 2-2 borta mot Jönköping. Malmö har även de fyra poäng. Detta är ett möte som jag inte trotsar – säker tvåa.

Allsvensk form: HBK – VO || MFF – OV

Speltips: Odds: 2 || Svenska Spel: 1.43 – Bet 365: 1.50 || Topptipset o Europatipset: 2

Match 2: Örebro SK – Östersund FK || 15:00

Efter en si sådär spelad premiärmatch vann man trots allt mot Sundsvall med 2-1. Senast blev det bara ett poäng mot AFC Eskilstuna efter underläge ändå till slutet. Östersund åkte på däng mot Halmstad i premiären men revanscherade sig direkt omgången efter mot Norrköping där man vann med 1-0 efter bud på 2 och 3-0. Örebro är väldigt starka hemma fast jag vill trots det tro på en tvåa här.

Allsvensk form: ÖSK – VO || ÖFK – FV

Speltips: Odds: 2 || Svenska Spel: 2.38 – Bet 365: 2.30 || Topptipset o Europatipset: 1X2 ( Alt. X2 )

Match 3: Djurgårdens IF – IF Elfsborg || 17:30

Efter en tveksam start på årets säsong utav Djurgården väntar man fortfarande på seger. En poäng på två matcher håller inte. Elfsborg vann stort i premiären mot Kalmar med 1-5. Efter förlusten senast hemma mot AIK vilket jag inte trodde har fått mig att tänka lite extra. Här får man det tufft.

Allsvensk form: DIF – FO || Elfsborg – VF

Speltips: Odds: X || Svenska Spel: 3.55 – Bet 365: 3.20 || Topptipset o Europatipset: 1X2 ( Alt. X2 )

Match 4: GIF Sundsvall – BK Häcken || 17:30

Giffarna inledde starkt med en solklar 3-1 vinst mot nykomlingarna AFC Eskilstuna. Borta mot Malmö i tisdags hade dem dock inte en chans. BK Häcken har fortfarande inte gjort mål i årets Allsvenskan men är fortfarande obesegrade. 0-0 mot både AIK och Djurgården. Får väl vara godkänt. Jasmin Sudic drog korsbandet för fjärde gången i förra veckans möte med Djurgården – borta hela säsongen och blir ett stort avbräck för mittlåset i Häcken. Idag går man fullt ut för en vinst! Jag tror dock på ännu en kryssmatch.

Allsvensk form: GIF – VF || Häcken: OO

Speltips: Odds: X || Svenska Spel: 3.55 – Bet 365: 3.10 || Topptipset o Europatipset: X2

Kommentera