Matchdag 10 – Omgång 4

Efter en omgång 3 som stod för ett par skräller som t.ex. förlusten för AIK i derbyt med Hammarby, Norrköping´s hemmaförlust mot nykomlingarna Sirius och då ett poängtapp för Göteborg mot en annan nykomling Eskilstuna tror jag att även denna omgång blir en omgång för de mindre lagen att prestera. Idag 20/4 har vi en match. En kamp mellan Elfsborg och Örebro.

IF Elfsborg – Örebro SK || 18:30

En match som jag tror kommer att ägas av Boråsarna Elfsborg. Örebro kommer in till den fjärde omgången som serietvåa. I dagens match är det första gången för denna säsongen man verkligen kommer att prövas på för fullt. Mot ett hyfsat hemmastarkt Elfsborg som dock bara tagit en vinst än så länge och ligger på en elfte plats. Issam Jebali tror jag leder Guliganerna till en seger och efter kvällens match tror jag att man har klättrat ett par placeringar.

Allsvensk form: Elfsborg – VFF || ÖSK – VOV

Speltips: Odds: 1 || Svenska Spel: 1.68 – Bet 365: 1.80 || Topptipset: 1X

Kommentera