Simon Lindh: Fortsätter på vinstvågen

1. Chelsea mot guldet, Berg 1a!

2. Kvällens chansspik, Vinner Malmö har vi en bra spik och därmed en bra chans till vinst ikväll. Malmö har sett stabila ut det har däremot inte Elfsborg gjort.

3. Sundsvall har kryssat 3 matcher trad mot tufft motstånd (AIK, Elfsborg & Hammarby) men nu möter man ett Norrköping som har börjat komma igång.

4. 2 lag som har startat säsongen uselt och visst känns det som att båda lagen kommer gå för seger ikväll för att vända trenden? Fördel Gefle för hemmaplan annars helt vidöppet.

5. Åtvid fick sin första seger mot Norrby senast (3-0) och nu bör man följa med i vågen. Helsingborg blir dock en tuff nöt att knäcka, bortalaget är fortsatt obesegrat och visst luktar det kryss ikväll!

6. i grunden 2 jämna lag men man märker att i norska ligan så har hemmafördel en stor betydelse, grund etta men vi väljer att gardera upp Odds BK med tanke på starka resultat den senaste tiden.

7. Ikväll kan Leganes säkra kontraktet helt på egen hand och visst har man en bra chans till det! Dock är man för stora favoriter här (55%) mot ett betis som har gjort en väl godkänd säsong rakt igenom.

8. En match där jag ska vara ärlig och säga att jag inte känner igen lagen ett dugg, öppen match, 1×2!

Kommentera