Simon Lindh: Friskt vågat hälften vunnet?

Topptipstorsdag!

När man har kommit igång i ett flow vill man fortsätta därför väljer vi att satsa lite extra denna kväll!

1. Man United – Celta: (1-0) Vinsten i Spanien borde blivit större och nu är ledningen inte tillräckligt stor för att spela på, säker seger att vänta?

2. Lyon – Ajax (1-4) Jobbigt läge för fransmännen som spelade bättre än vad resultatet gav tillbaka. Ajax har helt plötsligt möjlighet att vinna ligan efter en gratis möjlighet förra helgen. Risken är att man spelar av matchen, går vidare till final och lägger allra största fokusen till helgen. Avgörande spik!

3. Örgryte – Gais: Hopplöst tufft Göteborgsderby nu när formen är så olika hos lagen, utgångskryss!

4. Skellefteå – Tefteå: Bör och är stor skillnad mellan toppen och botten, är högt tippad av en anledning SPIKETTA!

5. Arsenal ARG – Juan Aurich: (2-0) Första mötet var jämnt men då tog Arsenal en stark bortaseger vilket man har tagit med sig i hemmamötet dock är formen betydligt sämre nu än senast de mötes så vid tidigt underläge kan krysset vara en skön gardering här!

6. Caracas – Cero Porteno: (1-1) Trots stort övertag från Cero så fick man bara med sig 1-1 i hemmamötet dock ska man berätta att Caracas ända läge i matchen var målet man gjorde på straff! Hemmafördelen väger stort men var beredd på att bortalaget kommer sälja sig här!

7. Danubio – Sport Recife: (0-3) Skilnaden mellan lagen är stor men det är lätt att vara för säker i en sådan ledning som Sport har, Helgardera!

8. Sau Paulo – Defensa: (0-0) Stort övertag hos Argentinarna i hemmamötet utan att lyckas göra mål, nu väntas en svettig retur i Brasilien mot ett Starkt Sau Paulo. Men all respekt garderar vi matchen men visst borde ettan vara ganska klar.

Magkänslan säger att Lyon och Sau Paulo är nyckelmatcherna för att lyckas vinna men ingen kommer ihåg en fegis därför kör vi gånger 2 i utdelning!

Kommentera