Simon Lindh: Säker fredagsrad!?

Idag är det risk för en ännu lägre utdelning än var det var igår (tackvare Celta Vigo).

1. Everton är absolut en stor favorit ikväll på Godison Park där man är 3e bäst i logan i år. Dock ska man ta med att båda lagen är i svag form och ingen har något att spela för vilket kan göra detta till ett sömnigt 0-0 möte?

2. Chelsea är ytterligare en ännu större favorit ikväll och det ska man vara för idag kan man ta hem guldet, vilket man också gör!

3. Norrköping har inte startat serien på ett jätte imponerade sätt men ändå ligger man där uppe och härgar. AFC är fortsatt segerlösa.

4. Syrianska har inte spelat dåligt men man har haft otur med poängfördelningen, upp till bevis ifall lyckan vänder ikväll. Vi håller de högre är bortalaget!

5. Ängelholm är ett stabilt lag men målproduktionen har inte varit särskilt stor i starten på serien men ändå är man fortsatt obesegrad. Nykomlingen Karlskrona har öppnat starkt men nu blir det kanske för tufft? Luktar kryss!

6. Kasimpasa har betydligt större kvalitéer än bortalaget och det bevisade man i 3-1 segern sist borta mot storlaget Galatasaray men nu är motivationen större hos bortalaget som antagligen kommer sälja sig, vinna eller försvinna, etta eller tvåa.

7. Kayserispor kan idag ta stora kliv att behålla kontraktet i ligan men då krävs tre poäng mot formsvaga mittenlaget Konyaspor. Ligan är dock svår att förutse så vi garderar upp med en radrensande kryss.

8. Celtic, vilken säsong man har gjort! Obesegrade i ligan och nu möte man det näst bästa laget i ligan som också är klara för Europa League kval nästa år. Formen talar för en tvåa men Mousa Dembele är skadad!

Kommentera