Simon Lindh: Lördagsgodis

Dags för större pengar!

Nu har det varit två tråkiga utdelningar på de senaste topptipsen nu är det dags för förändring!

Bournemouth – Burnley, Två lag som inte har något mer att spela för och i slutändan så har båda dessa mittenlag gjort ett riktigt bra fotbollsår! Båda två är hemmastarka och just det syns på fördelningen i % på topptipset idag. Krysset är vettigt att ta med i denna jämna intetsägande match.

Middlesbrough – Southampton, UPP OCH NER, så har säsongen sett ut hos bortalaget som har betydligt större potential än vad svaga Boro har som redan är klara för nedflyttning. Det som talar för hemmalaget skulle vara att man vill avsluta snyggt på hemmaplan men vi börjar med utgångstvåan här!

Stoke – Arsenal, Arsenal är på jakt och formen pekar på att gunners ska spurta till sig en cl-plats men då krävs det 3poäng här! Stoke borta är en av säsongens svåraste bortamatcher, ta med krysset för radrensning!

Sunderland – Swansea, Tre poäng här och Swansea har mer eller mindre säkrat kontraktet och visst borde det vara tillräcklig morot mot avsågade Sunderland? Dock förstörde sunderland för Hull förra helgen så vi tar med en Defoe-etta också!

Aik – Örebro, En match som gör mig gråhårig, båda lagen har startat denna säsongen ojämnt och visst borde Gnaget vinna här för att ta tåget upp till täten. Dock har man blivit alldeles för stora favoriter här!

Kalmar – Häcken, Häcken är det bättre laget men nu måste det snart börja vända för KFF som har startat den här serien uselt! På guldfågel arena är man som oftast svårslagna och ettan tar vi med snabbt!

Dalkurd – Trelleborg, Två lag med hög kapacitet och med stor sannolikhet lär de vara med och göra upp om de allra bästa placeringarna. Dock är det en tuff buss-resa upp till Dalarna för skåningarna, ettan känns säker och kryss ska skåningarna vara mycket nöjda med här!

Falkenberg – Brommapojkarna, Efter en usel start så har Falkenberg nu börjat vakna efter en fin seger sist mot Gefle på bortaplan. Nu återvänder man hem men nu tar man emot seriens giganter Brommapojkarna som inte går att få stopp på, eller?

Efter lite diskutioner och kompromisser så ser dagens Topptips ut så här mellan mig och 4 andra glada tippare.

”Jag varnar dock för Örebro idag som kan sno poäng!” / Simon

Kommentera