Simon Lindh: SUPERSÖNDAG!

Sista chansen för United!

West Ham – Liverpool, Pool har inte varit som bäst mot slutet men ska det bli Champions League till nästa säsong så är detta årets match! Gäller att tajma formen nu i de kvarstående två matcherna, formen har West Ham hittat och idag hotar de Liverpool rejält!

Tottenham – Man United, ifall Tottenham nollar United så innebär det många saker! Man går obesegrad sista året på White hart lane och man säkrar andra platsen helt och hållet. Man skickar även Man United ner till ingenmansland vilket blir en 6e plats i ligan, hur är motivationen i denna matchen!?

Bilbao – Leganes, Motivation slår klass, i denna matchen har hemmalaget mer av båda! leganes är mer eller mindre klara för nytt kontrakt mesans Bilbao kämpar om europaplats.

Las Palmas – Barca, Säkraste matchen på kupongen! Hemmalaget är i usel form mesans Barca bara har ligan kvar att spela om. Vinst är det ända annars kan man hälsa hem guldet också!

Real Madrid – Sevilla, Här avgörs mycket! Vinst här också Real kommer med stor sannolikhet vinna ligan och ev möjlighet till CL.

Sociedad – Malaga, Två formstarka lag dock ska man ta med att Malaga har haft en ganska dålig säsong rakt igenom mesans Sociedad kämpar om Europa League platserna.

Roma – Juventus, Roma spelar om 2a platsen medans Juventus spelar om formen till CL-Finalen. Självklart är motivationen högre hos Roma men vi måste ta med att Roma inte har varit särskilt bra mot de bättre laget i år!

Torino – Napoli, Torino hemma är en tuff nöt att knäcka men Napoli är en stark offensiv klubb att hålla rätt på och när motivationen om andra platsen är hög så krävs det mycket för att stoppa dem! Torino har bara förlorat 1 av 17 hemmamatcher i år!

Kommentera