Simon Lindh: Viktigs ödesmatcher på kupongen!

Denna Tisdag kan spelas avgörande hos många av lagen på dagens ganska självklara Topptips.

Arsenal – Sunderland, En match som avgör ifall The Gunners ska kunna ha en möjlighet eller inte att kunna ta en åtråvärd CL-plats, bör vinna med -1 mål i handikapp också!

Man City – WBA, Än en gång en viktig match för hemmalaget som måste vinna för att känna sig säkra på att få en CL-plats, WBA kan dock vara en svår nöt att knäcka när de vill spela defensiv kontringsfotboll, Bör ändå vara en ganska klar etta!

Norrköping – Kalmar, Norrköping har vaknat och ligger med i bakhasorna på MFF och Sirius och ikväll möter man årets kalkon Kalmar FF. Snart har man inget att förlora för förluster bara kommer ändå liksom ikväll.

Brommapojkarna – Syrianska, två lag som är i två helt olika läger i tabellen dock ska man ta med att syrianska har börjar vakna och man är nu obesegrad i 3 raka matcher och har man rätt taktik ikväll kanske det blir en 4e raka också.

Rosenborg – Tromsö, Dagens Tromsö är inte särskilt bra och nu möter man giganterna i Norge, Berg-Etta!

De sista tre matcherna är öppna!

Strömsgodset – Staebek, Bortalaget har startat bättre och med formen i ryggen ska man ha dessa som favoriter dock har Strömsgodset kapacitet i laget!

Motherwell – Kilmanrock, Hemmalaget är i behov av poäng och efter en fin seger mot Hamilton sist så får man säkert medvind här, man är däremot ganska stora favoriter här vilket är läskigt!

Reading – Fulham, Två klasslag som hör till i toppen och med all rätt gör man upp om PL, Fulham fick bara oavgjort hemma vilket är deras Borg och nu kommer man till avslutande matchen till Readings hemmaborg. båda lagen är hemmastarka men ikväll är det som avgörs och då kan allt hända!

Kommentera