Simon Lindh: Vem tar sig till final?

Nyckelspelare borta, avgörande?

Nathan Redmond skadade sig så pass hårt senast att han missar dagens viktiga semifinalmatch men kanske öppnar detta upp för Leicesters Unge stjärna Demarai Gray.

Hos Tyskland har Serge Gnabry blivit sjuk och testas sent om han kan vara tillräckligt fit för att kunna vara med i startelvan.

Dessa nyckelspelare spelar stor roll i lagen och visst känns det som att dagens match kan sluta lite hur som helst, dock kommer England från en enkel 3-0 seger mot Polen och Tyskland kommer från ett (Taktiskt?) nederlag mot Italien där man blev utmanövrerade ganska enkelt.

Tyskarna har än så länge ändå imponerats mest men Engelsmännen har växt in i turneringen och kanske blivit en stark outsider till guldet?

Mitt Tips: X

Svenskaspel odds: 1:3,05   x: 3.20   2:2,24

Oövervinneliga?

Spanien är det laget som har imponerats mest detta U21 EM men kollar vi på lagens trupper så har Italien inte ett sämre lag på pappret (om inte bättre?)

Förutom förlusten mot Slovakien så har Italien sätt stabila ut och även om målet mot Tyskland var (turligt) så har man starka kort i offensiven med Bernardeschi och Berardi.

Spanien sparade spelare i sista matchen mot Serbien (Vinst 1-0) till just denna matchen vilket borde vara ett taktiskt rätt val, nu har man fler alternativ att välja mellan och ett roligt val är ju vem man ska ha i mål. Pao Lopez stod i sista matchen medans Arrizabalaga stod de första två.

Fullt manskap väntas i båda lagen!

Matchdueller som man bör kolla på är:

Asensio mot Berardi

S.Niguez mot Gagliardini

Arrizabalaga mot Donnarumma

Mitt tips: 1

Svenskaspen odds: 1:1,64   x:3,65   2:4,90

Kommentera