Omgång 14 – Ödestigna matcher

Match1: IFK Göteborg- Halmstad BK || 19:00

IFK Göteborg vann senast borta mot Jönköping Södra med 2-0. Viktig seger för klättringen i tabellen. Man lever kring tredjeplatsen men måste steppa upp ett steg från vårsäsongen. Halmstad kämpade till sig ett poäng (1-1) hemma mot Elfsborg i förra matchen. Viktigt om man skall kunna matcha Kalmar FF i botten och kanske sno deras kvalplats. Dock blir det för tufft att t poäng här. Säker etta!

Match 2: Djurgårdens IF- GIF Sundsvall || 19:00

Djurgården vann tillslut övertygande hemma mot Kalmar med 4-1. Viktig seger för Stockholmarna om man (så som många andra) skall kunna slås om iallafall tredjeplatsen. Giffarna ligger i träsket o ligger absolut med i bottenstriden men just nu över kvalstrecket. Här har man inget att säga till om. Säker etta!

Kommentera