V75 Rättvik 5 augusti

Final i Sommartravet. Nedan följer mina tankar kring samtliga avdelningar.
Missa inte att delta i vårt andelsspel – 100 kr/andel. Köper gör du här: https://tillsammans.atg.se/inbjudan/A774-HP44-36095

OBS! Släpper MAX 20 andelar!

V75-1
För ovanlighetens skull har vi Gulddivisionen i inledande avdelningen av V75.
Vi har 6 högklassiga hästar i startfältet och på min kupong heter tipsettan 3 STAR ADVISOR JOLI.
Gjorde det bra senast mot något starkare motstånd och föll precis före mållinjen på en bra tid. Öppnar bra. Spår 3 känns gjutet och kommer säkerligen nå ledningen – blir det så är känslan att det går vägen denna gång. Värst emot är 1 SEEDORF O.M.F som är på gång igen. Galopp i senaste starten men i övrigt fin form.
5 FRANCAIS DU GULL har gjort kanonlopp. Lär inte nå ledning, men smyger säkert på bra där bakom och kan avsluta starkt.

V75-2
BOMBIBITT S.I.R från ett bättre spår än senast. Går dock med skor denna gång vilket får ses som ett minus.
2 BT.’s Viclando är i kanonform och ska absolut med.
Gillar vad jag har sett av 9 J.S.APOLLO och tror han kan överraska här. Men det är ett öppet lopp och det är bara att strecka på!


V75-3
2 VINCENT ZAZ ser ut att bli en spik för många. Galopperat tre lopp i rad men har ett bättre utgångsläge här. Går han felfritt ska han kunna vinna här utan problem. Lite oturligt med spår 1 för M.T.JOINVILLE, han lär knappast nå ledningen. Hängde med bra senast från samma spår dock, och kommer det en öppning kan han mycket väl spurta först in över mållinjen.
Hade jag fått garanti på att det inte blir galopp för 7 QAHAR Q.C hade jag spikat honom – så bra är han. Streckar även 9 BROKAD BRODDA som gick riktigt fint i senaste starten.
V75-4
Här hittar vi min spik – 3 PAVE FAKS. Tror det blir körning från början. Han kan förflytta sig, vunnit 5 av dom 7 senaste starterna och här ska det vara dags igen!
Värst emot är 7 TEKNO JERKEN som dock eventuellt går med skor bak denna gång. Mycket som ska klaffa för att vara först över mållinjen här dock.

V75-5
Perfekt spårlottning för 4 BROADWAY APPOLO som blir andra spiken på min kupong. Startsnabb häst och det kan absolut bli spets och slut här. Stallet menar dock att han är mest effektiv när han får resa i rygg. Jagar femte rakar segern här.

 

V75-6
2 GLOBAL RESPONS
har gått bra i Frankrike. Bra utgångsläge. Helstängt och jänkarvagn – kommer vara med där framme!
Så har vi Silverdivisionen med 3 BOTTNAS COMMANDEUR  som galopperade i starten senast men avslutade riktigt starkt och knep förstaplatsen i loppet mot vasst motstånd. Barfota runtom.
Även 6 QUEER FISH går denna gång barfota runt om. Bättre utgångsläge än två senaste starterna och han är given på kupongen.
Jag gillar 8 ZENIT BRICK som är i toppform. Trots utgångsläget blir han att räkna med här.

 

V75-7
Final i Sommartravet!
Bra utgångsläge för 1 URAL. Gick fint senast, men det är troligtvis för hårt emot här.
Tuffaste loppet hittills i karriären menar stallet, men 8 NOBEL AMOK har fått ett bra utgångsläge. Kan absolut överta ledningen kort efter start.
9 TROT KRONOS har gått riktigt fint på senaste. Trivs över distansen och slutar långt framme.
Gillar  vad jag såg av 10 RECKLESS senast, ska absolut med på kupongen.
13 ON TRACK PIRATEN blir spännande att se. En av dom hetaste kandidaterna till segern här.

Kommentera