Simon Lindh: Nu sparkar vi igång England!

Nu kickar vi igång engelsk fotboll på allvar!

Vi har Championchip på tipslupongen och även en het Charity Shield möte mellan Londonklubbarna Arsenal och Chelsea. Vad kan vi förvänta oss? Absolut ett starkt Arsenal som spelar på sin andra hemmaplan (Wembley) men även ett hungrigt Chelsea som vill bevisa på nytt att man är att räkna med i år.

LÖRDAG:

Helsingborg, Topptipsets säkraste spik!

Halmstad, dags att få igång 3p:na

Varberg, fruktansvärt starka på hemmaplan dock en tuff chansetta mot ett offensivt Öster.

SÖNDAG:

Brommapojkarna, Topptipsets säkraste spik!

Hammarby, obesegrade på hemmaplan men dålig form mot göteborgarna.. dagens chans kryss!

Sirius, Inget stoppar dem förtillfället men nu möter man ett hungrigt AIK efter Europa League uttåget, delad pott i toppmatchen?

HIF, ekonomin har inte varit den bästa de senaste åren och oro i klubben har symboliserat resultaten men nu verkar klubben ha fått ett lyft, Norrby är starka på hemmaplan men klasskillnad är det mellan klubbarna!

Brentford, stark överraskning förra året och med starkare bortaform hade laget absolut varit med om Play off och Premier League biljetterna.. Sheffield United är en stark nykomling som hör till i andra ligan men bortalagets 10 värvningar inför säsongen visar att klubben satsar på uppflyttning, spännande 2a med bra odds!

Arsenal, svårbedömd finalmatch men Arsenal verkar ha något starkare lag på pappret i år vilket gör att oddset tilltalar mig trots garderingen 1.00 i odds vid oavgjort.

För 40kr kan man få vara med på detta helggodiset men självklart ska man inte missa Stryktipset där vi har släppt våran tipsförslag i veckans film som finns på hemsidan. Kupongen kostar 128kr!

Kommentera