Simon Lindh: Topptipset Söndag!

Newcastle tillbaka till finrummet igen och en alldeles för stor underdog!

Innan spelschemat drog igång så var mardrömmen att få ett lag från norra England / en nykomling och nu fick man båda två i ett, nitlott för Tottenham. Ändå går det svårslagna laget in som ganska stora favoriter i premiären. Jag kan låta pessimistisk men en viss oro i magen säger att 5-1 resultatet senast mot Newcastle för 2år sedan finns kvar, hoppas jag har fel men helgarderar matchen det har jag gjort!

Stockholmslagen är i fint slag och jag väljer att spela på dem fullt ut även om tex Norrköping är ligans bästa hemmalag.

De två översta matcherna är cup-matcher, Real Madrid vann supercupen utan att glänsa mot Man United och magkänslan säger att första matchen (av två) kommer spela stor roll för katalanerna som jag väljer att chansspika. Jag väljer även att spika Juventus som har magisk form mot Lazio (5-0-0).

Kommentera