Simon Lindh: SUPERSÖNDAG!

Wow vilken söndag vi har att se fram emot, Londonderby och premiärer i serie A och La Liga!

Både Tottenham och Chelsea hade 2 krampaktiga premiärer men skillnaden blev gigantisk!

Chelsea fick utvisningar emot sig och Tottenham fick en viss Jonyo Shelvey utvisad efter en ful gest bakom kulisserna på Dele Alli (helt korrekt dömt). Chelsea fick med det sagt ingen enkel resa men man gav det en chans, 0-3 blev 2-3 men närmre än så blev inte fallet. Efter utvisningen i Norra England så klev Tottenham mer framåt medans Newcastle sjönk ihop lagdelarna samtidigt som en ensam Atsu försökte springa på kontringar på kanten. individuella prestationer från Eriksen gjorde att Alli och Davies enkelt kunde göra 2-0 till Tottenham.

I dagens match däremot så kommer just detta spela stor roll, Massor av skador och Fabregas och Cahill avstängda vem kommer finnas på planen hos gästerna? Samma problem har inte Tottenham utan nu är Wanyama och Son helt till förfogande samtidigt som man hoppas på ett sent beslut på att Trippier ska kunna spela. Jag tippar en singel etta som är streckad till 42%. 1

Dagens säkraste spikar hittar vi i Spanien och på match 2 och 3 med Real Madrid & Atl Bilbao.

Östersund är stabila hemma och har 5-4-0 i hemmastatistik 1x bör sitta fint mot AIK.

Även IFK Göteborg har lyft upp sitt spel och bör nu kunna visa att man är storebror i Göteborg.

Atalanta har haft en fin försäsong samtidigt som Roma har haft det jobbigt, inbördes formen pekar även den på hemmalaget men garderingen sätter vi snabbt.

Torino & Inter har båda större möjligheter och ambitioner än sina motståndare dock är serie A en klassisk Kryss-liga därför garderar vi upp dem snabbt också!

Så här ser Topptipset Söndag ut!

32kr

Kommentera