Simon Lindh: Spontan vinst igår öppnar upp för dagen!

Efter en spontan Topptipsseger igår nör man la raden 5min innan det startade så kör vi på nya försök denna SUPERLÖRDAG!

Gårdagens lapp så ut så här:

Inga större skrällar därför en blygsam men ack så viktig seger på tipset.

157kr används flitigt inför dagens bravader och dagens Topptips ser ut så här:

Vi kan konstatera att både på stryktipset och Topptipset så är Albanien och Serbien stora ohotade favoriter dock är där många andra skrällmöjligheter.

Irland anses och borde vinna borta mot Georgien MEN båda lagen kryssar mycket och för utdelningens skull så lägger vi till just det tecknet!

Finland stod upp fint borta mot Island dock hade man oturen att släppa in 2mål på slutet av matchen så resultatet blev 2-3 istället för 2-1…. nya tag på hemmaplan nu!

Den svåraste matchen är Ukraina mot Turkiet där båda står på 11p, Turkiet har 3 raka segrar dock ska man inte falla för den formen helt och hållet för de segrarna har kommit mot jumbolagen Kosovo (2gr) och Finland. Hemmafördelen kan spela stor roll här .

Dagens Topptips: 64kr

Dagens Lången: 

Revanchsugna Malmö förlorade sist mot Kaipa trots 4-1 ledning inför 3perioden där allt föll pladask, 10mål är mycket och spelet över 4,5 borde räcka långt i denna matchen.

Falkenberg har gått bra en längre tid nu och är tillsammans med toppduon den formstarkaste i serien och mot jumbon Gefle så borde detta bli en enkel seger på hemmaplan.

Wales – Österrike, två lag som krigar om kvalplatsen i gruppen och mycket talar för att båda lagen måste gå för segern för att överhuvudtaget ha en chans till VM, Vi tror på ungefär samma matchbild som förra gången lagen mötes och då blev det 2-2.

Dagens Stryktipsförlag hittar ni på veckans film på länken här under:

https://youtu.be/TGvopw20VH8

Kommentera