Simon Lindh: SUPERSÖNDAG, Med massor av olika tipsförslag!

Nya försök idag efter att ha förlorat på målsnöret igår, 7rätt på Topptipset där x2 på Island inte räckte (Finland – Island 1-0)

All respekt för Bulgarien men man är inte samma nation borta som hemma där man har tagit full pott! Nederländerna är några nummer starkare och bör gå här ifrån med samtliga poäng men man vet inte hur laget mår efter raset mot Frankrike sist!

Trelleborg känns starka just nu och har med vinst idag möjlighet att gå upp till kvalplatsen i serien, borde vara en fin morot!

Lågprocentade Enskede är starkare borta än hemma och spelar för kontraktet så här finns en stark chansning!

Formel 1 i Italien och Monza, där regnet gjorde förutsättningarna extra roliga efter kvalet igår. Hamilton känns framförallt efter Ferraris fall igår där Raikonen och Vettel kvalade in som 7 respektive 8 men man kommer starta 5-6 pga att redbullförarna Verstappen och Ricciardo har bestraffningar att ta igen inför loppet.

Det innebär att Stroll startar som tvåa och Ocon som trea (helt sensationellt), men vi kommer ha en jagande Mercedesbil precis bakom i Bottas som jag tror kommer fixa minst en av dem redan i starten.

Haas matchen mellan Magnussen och Grosjean kan bli jämn med tanke på bestraffning hos dansken men med tanke på att Grosjean kraschade igår ganska kraftigt så tror jag det kommer spöka inför dagens lopp, dansk seger här!

Kommentera