V75 Solänget 9 augusti

Återigen dags för V75, denna lördag från Solänget med jackpot på 30 miljoner kronor.
En omgång med många favoriter som faktiskt kan vara värda att fälla, och det provar vi också att göra på andelsspelet som du hittar här: https://tillsammans.atg.se/inbjudan/6BR8-P63B-36095

V75-1
Jag håller Palermo Broline som förstahäst i loppet, men ingen given sådan. Det finns motbud, kanske främst i 2 On the Line som kommer gå med skor med förhoppning om att öppna snabbare. Knifetown Winner öppnar snabbt och har visat att han kan spetsa från spåret tidigare.

V75-2
Det har pratats mycket om Magic Moves och visst ser han ut att bli favoriten efter fyra raka segrar från dödens.
Men jag vill lyfta fram framförallt It’s Showtime Zaz som, om han går felfri, har all kapacitet i världen att springa först över mållinjen här.
From the Mine är ett roligt streck att ta med på kupongen. Har kapacitet att runda samtliga om det klaffar.

 

V75-3
Shadow Woodland blir storfavorit, och visst finns kunnandet, men jag vill fälla. Resultatraden kan få en att tveka, men loppet i Finland kan vi väl ha en viss förståelse då hästen var sjuk.
Jag vill varna för Bandit Hornline som har en riktigt vass slutspurt. Även Fossens Bonus som är i fin form.

V75-4
Storsjarmören blir min förstahäst i loppet. Duger fint i V75-sammanhang mot liknande, om inte tuffare, motstånd än vad dagen erbjuder. Spikförslag.
Björs Viking däremot har tuffare emot denna gång, men kan nå spets och ska därför inte räknas bort.
Manfred Viking är ett aningen osäkert segerbud, men går han felfri är han med där framme.

V75-5
Trots fin form på Quantum Estelle provar jag att fälla favoriten och då känns loppet plötsligt vidöppet.
Man laddar Global Teardrop från start och kan mycket väl nå spets. Oceanic Clearence har ett trist utgångsläge och det försämrar chanserna så klart, men tillhör ändå en av dom bästa i fältet och kommer säkerligen vara med där framme.

V75-6
Linus Boy som ursprungligen var min förstahäst i loppet blev struken. Istället håller jag Calle Laday högst här. Värst emot är Bålsta Palema som har genomgått en enorm utveckling under året. Har en vass slutspurt och kan mycket väl överraska.

V75-7
Idioti eller rentav ett drag att gardera i det här loppet? Det återstår att se.
Nobel Amok ska väl givetvis få vara favorit, men jag tror mycket på Michelangelo Ås som vann med krafter kvar senast. Öppnar snabbt och dessutom med helstängt huvudlag kan han rentav överta spets.
Aron Palema är ett kul streck, men det ska klaffa bra för att det ska gå vägen.

Kommentera