Simon Lindh: Topptips Tisdag och Europatips Onsdag!

I sista stund lägger vi ut kvällens Champions League Topptips, (glöm inte att gå med i Champions League tipset deadline 24e september). För 150:- är ni med på dagens Topptips och morgondagens Europatips som ser marigt ut!

Magkänslan säger att rutinen slår ifrån i första omgången och hemmalagen Benfica, Man United, B München & Chelsea borde få en enkel resa genom kvällen därför garderar vi upp oss helt i de andra, 54kr

LIVERPOOL äntligen tillbaka i finrummet igen och det känns som att man har mycket att bevisa nu när man är tillbaka, hemmaplan mot cupsäkra Sevilla som har öppnat bra i ligan kan bli tuff men uppgiften skall göras och jag tror på 3p för engelsmännen.

Även Man city har en beskedlig uppgift i Holland mot förra årets segrare. Skiljer mängder av rutin och ekonomi mellan dessa klubbar och tvåan bör sitta ganska säkert.

Tredje engelska laget på raden är Tottenham och även om detta är allra första matchen i gruppspelet så lär den spela stort avgörande vilket lag som kommer gå vidare. Hjärtat vill mycket men hjärnan säger Dortmund, Helgardera!

En annan Engelsk match hittar vi i Championchip, Fulham tar emot Hull och båda lagen har börjat lite trevande men visst finns det mycket mer att hämta hos hemmalaget därför väljer vi att Spika laget från sydvästra London.

Kommentera