Simon Lindh: Lördagsgodiset!

En respektive två timmar till start och då tänker vi så här kring våra tipsförslag:

Topptipset: 32:-

Topplagens matcher på dagens topptips.

Visserligen har Watford gjort en bra start på säsongen men nu möter man ett lag med större klass än tidigare.

West Brom har gjort en bra start på säsongen bortsett från bortamatchen mot Brighton sist, nu tror vi på uppryckningar mot svaga West Ham.

Tottenham, kupongens största spik! Man spelade bländande fotboll mot Dortmund sist och Kane ser livsfarlig ut nu! Hattrick läge idag och för er som gillar att beta på ”första målskytt” eller ”Spelaren gör fler än 2-3mål” så finns här bra odds att hämta!

Spiken: 3.81 i odds!

ÄNTLIGEN! 

Nu drar vi igång hockeyn igen och därmed kommer det bli fler tipsförslag både på långin i detta fallet och även på powerplay!

Vi startar med ett het skånederby där Malmö Redhawks har blivit stora favoriter kanske inte så konstigt efter förra årets slutspelsprestationer. Man har även fått ihop spelet i CHL så mycket tyder på ett tydligt bra resultat här.

HV71 är inte bara ett nummer bättre än gästerna utan även två, dagens Djurgården ska vara glada ifall man lyckas komma till slutspelet i år men nu har man chansen att bevisa mig fel, jag tror dock på ettan här!

Chansningen: 50ggr pengarna!

Jag går på magkänslan, Tottenham brukar vara som bäst i September/Oktober månad och framförallt är det Kane som vaknar! Däremot tror jag han hinner göra några mål innan han blir utbytt mot Llorente och då passar Alli på att stänga av matchen med att göra ett eget mål till ett kanonodds på Scorecast!

Swansea är ett lag som passar Tottenham som handen i handsken och förra året blev det 3-1 och 5-0 till Spurs, liknande idag!?

Stryktipset:

i Veckans film!

Kommentera