Simon Lindh: Ligacupen och Allsvensk guldrusch!

Allsvensk Guldrusch:

Djurgården och Häcken har tagit upp kampen på Malmö FF om guldet i år och formen är spik rakt uppåt och när lagen nu möter toppkonkurrenter på bortaplan kan det sätta käppar i hjulen men vi väljer att gardera upp dem till deras favör! Norrköping som var Allsvenskans bästa hemmalag tidigare i år har tappat formen och man har dessutom förlorat 3 av sina senaste 4 hemmamatcher!

Serie A toppen hårdnar:

inter är den ända matchen från Serie A denna kväll och laget har startat kanon med 4 raka segrar och det mesta talar för en 5e här!

Malaga har startat lika dåligt som Inter har startat bra, man har 4 raka förluster i ligan och visst känns det svårt även här borta mot Valencia MEN formen måste vända någon gång och när procenten ENDAST är på 6% på tvåan så måste man ta med den här!

Tuff start i Bundesliga:

Augsburg och Leipzig är sida vid sida i Bundesliga och framförallt hemmalaget har en positiv trend med två raka segrar dock tror jag med CL-vila hos gästerna så kommer de bevisa att de är det bättre laget av dem två, minst en Poäng hos gästerna här!

Wolfsburg och Weder Bremen är båda lagen två lag som antagligen kommer ligga där nere och kämpa för kontraktet, varje poäng är viktig men jag tror båda lagen kommer försöka kämpa om full utdelning därför har vi en utgångsetta och garderar den med tvåan.

Möts två gånger på samma vecka:

Samma gardering gör vi i båda ligacupmatcherna där formtoppad Burnley och Leeds ställs mot varandra och när Leicester tar emot Liverpool, lite kul är det i sista matchen för Liverpool kommer nog stanna kvar i staden för på lördag ställs dem mot varandra igen…

128:-

Kommentera