Simon Lindh: Vilka lag tar sista biljetterna till VM?

Topptipset Tisdag:

Nu skall det avgöras!

Sverige går in i avgörande matchen mot Holland om att främst säkra andra platsen men också för att störa Frankrike om första platsen i gruppen.

Man ställer upp med samma vinnande lag som senast i 8-0 segern mot Luxemburg (vilket inte var konstigt). Jannes lagbygge får ut Max av sitt lag vilket man inte ser hos någon av sina värsta konkurr enter i gruppen vilket har gjort att man kan konkurrera om platsen till VM, matchen på tisdag blir direkt avgörande men visst ska vi bli glada om våra grabbar lyckas komma till ett eventuellt kval?

Man har 5-0 att gå på med tanke på att målskillnaden mellan lagen är så stor och detta kommer ju tvinga Holland att chansa redan från start vilket kommer öppna för kontringar och många mål i denna matchen. Dags att helgardera denna matchen!

Frankrike däremot har en behaglig match att vänta mot ett Vitryssland som inte har haft något i detta gruppspel att göra dock ska man inte ta ifrån dem deras fina match senast mot Holland där de var nära på att få poäng!

raden på Topptipset denna dag ser ut så här:

Vi väljer att spika finalen mellan Portugal – Schweiz där hemmalaget har 3p att hämta upp mot obesegrade Schweiz, Ronaldo avgör detta!

Jag tycker däremot att både Ungern och Lettland har blivit alldeles för stora favorit för att spika dem, även Bulgarien har ju inte lyckats på gästande fot vilket öppnar upp för en eventuell radrensare hos Luxemburg dock tror jag Max på delad pinne här!

Kommentera