Simon Lindh: Speltips 1/11

Gårdagens Champions League brände vinnartrenden nu hoppas jag på att jag återtar den i dagens matcher!

igår såg de spanska lagen till att förstöra båda mina spel och idag satsar vi igen på ett revanschsuget La Liga lag!

Både Tottenham och Real Madrid hade en tuff vecka 43 och nu vill båda säkra avancemanget till finrummet. Harry Kane med stor sannolikhet tillbaka redan till ikväll ser möjligheterna till nya fina poäng mot spanska jätten men visst ska Madridlaget vara favoriter även om man förlorade mot Girona i söndags (1-2).

Dagens lir blir ett Topptips som ser ut såhär:

Det tar i hjärtat att spika Real Madrid mot mitt kära Tottenham men förra veckan såg ingen vidare ut och jag tror Real Madrid är riktigt sugna efter Girona förlusten samt 1-1 resultatet sist i Madrid, skulle jag dock ha fel så blir det en vinst på sitt sätt för min del för då får Tottenham poäng ;).

Ett starkt Napoli ska möta ett starkt Man city, tror dock mer på de hemmastarka italienarna!

Moskva är svårslagna och efter gårdagens Ryss-skräll så kan det bli en idag också!

Leipzig är i bra form och även om Porto är hemmastarka kan skrällen även här vara ett stort faktum!

4 thoughts on “Simon Lindh: Speltips 1/11

    1. Det e helt rätt Johnny 😊 fast idag var det helt taktiskt, vinner real vinner jag ev pengar får Tottenham poäng blir jag nöjd ändå så det blir lite win win i det hela men jag håller ändå med dig fullt ut! 😎👌🏻
      Coys ❤️

        1. Tack för det 😊 vilken insats och vilka matcher man har gjort både borta och hemma mot dem, imponerande! 💪🏻⚽️

Kommentera