Simon Lindh: Speltips 2/11

Efter att ha fått 6rätt på Topptipset 2 dagar irad så hoppas vi på att Europa League ger mig en tredje gången gillt!

vårt sena tips (med hjärtat)

gick in igår och därför ger vi även Lången ytterligare en chans idag!

Såhär ser vårt tips ut idag:

Östersund har gjort det riktigt bra i Europa League och leder gruppen precis förre andra sensationslaget Zorya. En måste match för spanjorerna ifall de vill på något sätt ha en chans att gå vidare från gruppen så en vinst ett måste, ett kryss för ÖSK och det blir som en seger i denna matchen!

Likadant läge har Herta Berlin och även om de är starka på hemmaplan har jag lite svårt att lita på dem helt och hållet, Ukrainarna är svårlästa och kan mycket väl skrälla här!

Lazio går som tåget både i ligaspelet och i Europa League och något annat än seger mot formsvaga Nice är nästan omöjligt… (Måtte jag inte få äta upp detta).

Även Arsenal ska vinna idag även om man inte ställer upp med det bästa laget, förra matchen blev 1-0 efter ett sent mål av Giroud och fler mål från honom ikväll är spelvärt!

Malmö har fått igång spelet och framförallt målproduktionen, nu får man dock klara sig utan Erik Forsell, Rhett Rakhshani, Andy Miele, Robin Alvarez och båda sina huvudmålvakter så man har fått kalla hem Jonas Gunnarsson som var på lån till HV71 MEN när formen är positiv så kommer andra hjältar fram! Vi tippade med hjärtat igår och då fortsätter vi med den trenden!

2 thoughts on “Simon Lindh: Speltips 2/11

Kommentera