Simon Lindh: Speltips 18/11

TipsLördag för exakt 100:-

Nya spelet Challenge är ett kul spel som denna lördag eftermiddag innehåller 3 fotbollsmatcher ute i Europa.

Både Napoli och Ajax får anses vara stora favoriter men svårare blir det i Madrid derbyt, för att trycka ner priset på kupongen så tar vi det tecknet som vi tror mest på vilket är ett oavgjort resultat.

20:-

Givna vinnare även här!?

topplagen ska ha bra möjligheter till helgen MEN är det något lag som jag tycker inte har motsvarat förväntningarna så är det Chelsea och vi har sett West Brom i flera säsonger sno poäng hemma mot just topplagen och varför inte just denna helgen också? Garderas snabbt!.

Swansea jagar poäng mot säsongens största skräll. Burnley har gott från klarhet till klarhet och när man tror att det ska vända till något negativt så spikar de igen målet helt och hållet och det får man tacka Heatons ersättare Nick Pope som har gjort det fantastiskt bra sedan han tog över målvaktsrollen. Statistiskt har han räddat flest skott / antalet matcher än någon annan målvakt i ligan vilket är imponerande!

16:-

Förutom dessa två fasts tipsen så har vi stryktipset här nedan i veckans jubileums film och under tiden på Facebook-sidan kan ni se live bet som jag lägger under kvällen, för att ta del av dem kan ni gilla Trespekt på Facebook och Twitter.

Tips SM 64:-

Kommentera