Simon Lindh: Speltips 19/11

SUPERSÖNDAG 

Igår var en bra tipsdag med undantag på Stryktipset där det blev 10rätt och 0:- i utdelning.

För er som kopierade mina förslag på Challenge (20kr) och Topptipset (16:-) så blev det vinst på båda två och det ska vi försöka lösa även denna SUPERSÖNDAG som är statistiskt vår bästa dag under veckan.

– Trelleborg spelade lysande fotboll hemma på vångavallen och fick med sig ett utmärkt 2-0 resultat att gå på. Vi kommer se ett Jönköping som kommer vilja gå för segern och det kommer nog i slutändan också öppna upp fina kontringslägen för Jovanovic i Trelleborg som har varit sylvass under hela säsongen!

– Två skadebenägna lag som kommer in i en match där man har dålig dagsform. Framförallt har ju West Ham underpresterat med tanke på truppen man innehar men ett kryss är ganska spelvärt och troligt i en sådan här match där båda lagen antagligen kommer vara ganska nöjda efteråt, SKRÄLLKRYSS!

– Man ska inte underskatta Espanyols hemmastatistik MEN Valencia har varit en fröjd för ögat denna säsongen och även om målmaskinen Zaza är skadad så ska man lyckas här och det tror vi även Inter gör mot tröttkörda Atalanta som inte orkar presentera i både ligaspelet och ute i Europa!

– Sampdoria är svårslagna hemma och den obesegrade statistiken pratar sitt tydliga språk och då ska även mänskliga Juventus vara en möjlig utmaning däremot tror vi mer på krysset än ettan, snabb gardering!

– Spal har öppnat upp ovanligt starkt och framförallt hemma trivs man, det gör även Fiorentina men på resande fot ser det inte lika vackert ut och det gör det inte efter denna dagen heller… alldeles för överspelade!

Vi hoppas på många mål i Inter – Atalnta annars lär det nog inte bli för många konstiga resultat här!

Bordeaux har usel form och väldigt svårt med målskyttet så väntade resultat här är 0-0 0-1 0-2 till Marseilles fördel.

– Under dagens gång kommer ni kunna hitta livebet på våran Facebooksida så gå gärna in och gilla oss där så missar du inte dem!

Kommentera