Simon Lindh: Speltips 26/11

SUPERSÖNDAG!

Grattis till oss och er som hängde på på Femlingen till dryga 10 gånger pengarna igår, de pengarna lägger vi in i dagens spelpott som ser ut så här:

Trippeln:

Årets Nice är inte samma lag som förra året och man märker att laget inte orkar både Europa och ligaspelet, man dras med en del skador inför detta mötet!

Dubbeln:

Nashville är en av de formstarkaste lagen i ligan och Carolina har släppt in 11mål på två matcher…. fint bjudodds!

Singeln:

Hamilton har ju redan säkrat VM men andra platsen är öppen mellan Vettel och Bottas och kan finländaren vinna idag via en Pole position igår så tar han stora kliv till just den silvermedaljen vilket är viktigt för honom och Mercedez!

Toppen:

Vi chansspikar den täta matchen mellan 6an Villareal som är obesegrade hemma och 5an Sevilla som vände 0-3 till 3-3 innan i veckan mot Liverpool. 0-0 har mötet slutat de senaste två gångerna och nu blir det ett nytt lika resultat.

Burnley är starka hemma och här kan spöka lite mot Arsenal!

Milan imponerar inte och Torino har bevisat att de är ett lag med hög kapacitet en bra dag på jobbet!

Årets mest imponerande lag i Europa ja det kan faktiskt obesegrade Valencia vara men nu blir det en riktig final mot ett annat obesegrat lag i Barcelona. Fisk eller fågel, krysset är mest gångbart, Barca är favorit och ettan är roligast vi kör en helgardering!

LATE EVENING:

En omgång med stora möjligheter till målkalas!

Ska Paris förlora någon gång på denna säsongen så är borta mot konkurrenten Monaco den absolut svåraste utmaningen, vi tror på ”skrällen” här.

Kommentera