Simon Lindh: Speltips 6/12

Topptipset Onsdag med avslutning i Champions League gruppspelet samt CL-Tipset!

Nu skall det avgöras och på många ställen på dagens kupong så finns där mängder med favoriter dock ska vi försöka hitta skrällguldkornen.

• Vi har sätt det tidigare, Liverpool har haft svårt att spika igen kistan och därför är man inte klara för avancemang men visst har man ett fantastiskt läge att både gå vidare och bli gruppetta!? Ikväll måste man dock slå ryska SP Moskva som också ser sin sista chans ikväll och vill det sig riktigt illa för engelsmännen så kan svårslagna Moskva skrälla här ikväll till endast 9% på Topptipset!

• Napoli måste också vinna ikväll och mot avsågade slagpåsen Feyenoord så är något annat än tre poäng dåligt men bortaplan med press på sig kan sluta illa, krysset kan bli skrälltecknet ikväll!

• Den tuffaste matchen hittar vi i Ukraina där Shaktar ska säkra avancemang mot obesegrade Man city men då måste det bli poäng ikväll. Även om city spelar med B-laget ska man vinna ikväll men idag är vilja större än kunskap!

 

Kommentera