Simon Lindh: Speltips 10/12

SUPERSÖNDAG!

• Man ska inte underskatta Chievo som har gjort en fin höst i ligan men Romas startar varit magnifik och ska man fortsätta ta upp kampen om titeln så är en vinst idag ett måste när både Juventus och Inter kryssade igår!

Arsenal spelade riktigt bra senast mot Man United men bollen ville inte in och risken finns att det kan fortsätta även så idag, Southampton är påväg uppåt i tabellen och ta tre poäng här är inte lätt! Vi kör på en garderad skräll.

• En utfyllnadsmatch som sitter till 99%, en normal dag vinner HK Malmö med en 6-7 bollar mot  HK Aranäs.

• Det luktar målkalas i derbyt mellan Liverpool och Everton, båda lagen har en bra form och gör en del mål.

• Dags för första förlusten för Peps mannar som har negativ trend i matchformen. Man United kontrade ner Arsenal sist och idag väntar vi nog ungefär samma matchbild!

– Crotone har inte gjort mål på 4 matcher, skrällvarning mot svaga Sassuolo? Nej vi tror åtminstone hemmalaget får poäng med sig här.

– Bilbao Påväg uppåt, luktar dock kryss mot just krysslaget Levante!

– Chansspikar Hannover och Nantes, Hoffenheim är trötta efter dubbelspel i både liga och eueopaspel så här tror vi det kommer lysa över deras spel vi kör på ettan där och det gör vi i Frankrike också där Nantes är betrott på hemmaplan.

Kommentera