Simon Lindh: Speltips 17/12

SUPERSÖNDAG 

Nu är det dags för tredje adventfotboll och både Man United och Liverpool ska försöka städa av denna dagen med tre poäng i bagaget och ta upp jakten på oövervinnerliga Man City.

– Liverpools spel har inte varit helt 100% den senaste tiden och när det blir hack i skivan så vet vi att de är sårbara i försvaret. Idag blir det antagligen en storseger eller så blir det ett nytt poängtapp, vilket fall som helst garderar vi upp denna alldeles för ”säkra” match.

– Man United gjorde vad som krävdes i förra matchen men verkligen inte mer än så… Lukaku fick avgöra vilket stärker honom och laget rejält så idag har man bra chanser till en ny framgång, vettigt tips på denna matchen ser ni nedan.

– Atalanta har vaknat i Serie A nu också vilket är kul att se, framgångarna i Europa League har smittat av sig och ett mer perfekt läge att möta Lazio kan man nog inte hitta, laget ser trubbiga ut och saknar ledaren Immobile på anfallet idag efter att ha synat ett rött kort i förra förlustmatchen mot Torino.

– De Gea släpper sällan in mål och är nog för tillfället världens bästa målvakt, tufft för WBA att hitta målet idag nör man inte har hittat den så många gånger tidigare i år.

– Nice har hittat tillbaka medans Bordeax har 5 raka bortaförluster… Spik!

Kommentera