Simon Lindh: Speltips 27/12

Julen är nu över och det är dags för mellandagsrea och det även på svenskaspelsodds, oddsen denna dag är ruskigt låga därför får vi nöja oss med ett totalodds på 2,26..

Årets upplaga av Man City är det bästa sedan Arsenal gick obesegrat 03/04 och frågan är om inte detta blåa lag är ännu bättre än så..

Bredden på hela laget gör att Peps startelva antagligen lär bli annorlunda till ikväll men vad gör det när spelare som Gundogan, Gabriel Jesus mm startar ist? – Nä tvåan är Spiksäker och antagligen lär det se ut som senast i 4-0 segern det vill säga SPIKSÄKERT.

Rangers mot Motherwell, skotskaligan i all ära men den är ingen vad den har varit förr.. Skillnaden mellan toppen och botten är gigantisk och hemma kontra bortaspelet är statistiskt väldigt stor, Stark Etta!

 

Kommentera