Simon Lindh: Speltips 30/12 Tipslördag!

Tipslördag!

Äntligen, nu är det en riktigt het Tipslördag med massor av godbitar! Idag har vi valt att spela på dessa följande spel men självklart är Stryktipset vårt ledande tips och det tipsförslaget ser du i veckans film.

Stryktipset:

Topptipset:

– Med dagens form att gå på kan vi inte undvika att Man United är i brygga.. Idag tror vi på storknall eller möjligtvis ett nytt poängtapp. Southampton är inte oävna men behöver bli mer konsekventa i försvaret, ta med garderingen!

Bournemouth har målmaskinen Defoe skadad idag men släpper fram en annan trotjänare i Callum Wilson vilket kan vara ett genidrag mot lag som Everton. Alldeles för många mål släpps in på kontringar och med skador i backlinjen så kommer nog tunga rutinerade Phil Jagielka ha problem idag. Grund etta!

Chelsea och Leeds känns svår-rubbade ut på dagens Topptipskupong och det ska dem vara också, SPIK!

– Dagens skräll kan kanske nya tränaren Carvahal (FD Sheff W) stå för idag, idag möter Swansea ett Watford som har det jobbigt både på och utanför plan. Skadorna har trillat in i silvas lag och då blir det rotationer men visst ska alla lag i ligan vara favoriter mot det walesiska laget men idag kan det bli en kul skräll!

Fyrlingen:

Sampdoria har haft ett tufft spelschema och då har förlusterna också kommit men trots uteblivna poäng så har man spelat trevlig fotboll så ettan är säker men att de gör fler än 2mål är ännu mer Spikigare!

Ipswich och Derby två lag som inte gör så många mål men idag går vi på magkänslan som säger att det blir mål i båda burarna idag, tuff match till mötes men Derby går in med favoritskapet!

Liverpool och Leicester, båda lagen sprutar in mål framåt och har ett trevligt snitt på över 2mål i de senaste 10matcherna, idag fortsätter målskörden!

Skrällen:

Swansea 5,10

Kommentera