Simon Lindh: Speltips 1/1

För oss som lever i dagenefterbubblan så är ju dagen efter nyår Sveriges största Pizzadag och vad passar då bäst till det? Jo, engelsk ligafotboll!

Topptipset:

Nu börjar även topplagen svikta så poängtapp mot Burnley och Everton ör inget att skämmas över plus att det kan vara ganska väntat.

Leicester har en tuff Decembermånad och är nog nöjda med att starta det nya året nu mot Huddersfield vilket de bör vinna över MEN laget trivs som bäst när man inte behöver driva fram spelet vilket vi såg i hemmamatchen mot Crystal Palace för inte så länge sedan (0-3). Nu spelade man bra kontringsfotboll mot Liverpool sist utan att få något så idag kan bli en lurig tillställning mot ett Huddersfield som har lyckats ta poäng i sina senaste 5 av 6 matcher.

Dagens Skräll:

Bristol City: 3,23

Kommentera