Simon Lindh: Speltips 6/1 Tipslördag

Fa Cupen gästar England och Tipslördag!

Många ettor att vänta i cupen!

Stryktipset:

Topptipset:

Norwich tillhör mitten av Championchip men kan stundtals få till riktigt fin fotboll och lite beroende på hur Chelsea ställer upp så finns skrällmöjligheter här!

Bolton startade Championchip uselt vilket inte var kul för en nykomling men med ny tränare i rodret har vinsterna nu börjat rulla in och med medvind i seglet så kan man även ro på skräll-laget Huddersfield från Premier League, dock stor respekt för tränaren Wagner hos gästerna som inte underskattar något lag!

LATE EVENING SOCCER:

Matcher med ganska givna öden.

Juventus och Lyon ska vinna sina matcher frågan är bara hur mycket vinner lagen med?

detta gör att vi kan lägga krutet på den spanska matchen vilket är ett het derby mellan Sevilla och Real Betis. Sevilla är ju glödheta på hemmaplan så ettan bör sitta ganska säkert men derby är derby därför tar vi med krysset också.

4matcher med fina individuella odds och därmed ett  väldigt gångbart totalodds. Framförallt Aston Villa har ju fått ett bjudodds hemma i cupen mot Peterborough som är stabila i divisionen under.

Ipswich HEMMA mot nykomlingen Sheff U har fått ett bjudodds på HELA 3ggr pengarna, ett måste att ta!

Malmö Redhawks har en grym form och skadorna som har varit ett problem nästan hela säsongen börjar se riktigt stabilt ut därför kommer resultaten nu också, fin tvåa!

Dagens Skräll:

Ipswich 3,02 (Svenskaspel)

Kommentera