Simon Lindh: Speltips 13/1

TIPSLÖRDAG:

Stryktipset:

Topptipset:

Dags för Premier League och topplagen att visa vägen. Tottenham behöver seger för att hänga på den absoluta toppen och mot ett Everton som uppenbarligen har problem i år mot framförallt topplagen så ska denna ettan vara given.

Leicester är ett lurigt lag framförallt mot lag som gillar att äga spelet vilket Chelsea lär vara så ettan kan vara chansartad även om den är starkt streckad men garderingarna sätts hellre längre ner!

Då tror vi faktiskt mest på ett annat lag på topptipsraden och det är självaste West Bromwich som är i starkt behov av trepoängare, spelet har sett bättre ut den senaste tiden så nu tror vi det är dags för en för dagen viktig seger!

VARNING: Starka Wolverhampton som har lyckats med det mesta i år möter ett normalt sätt starkt hemmalag. Tvåan är streckad till 57% vilket är för mycket i en bortamatch i Championchip så vi väljer att helgardera upp denna matchen.

Fyrlingen:

Botten mot toppen, SPIKETTA i Wales mellan Cardiff – Sunderland!

West Brom som sagt har fått ett spelvärt odds i denna viktiga match, vi tror att viljan och styrkan finns där denna gången, gångbar etta!

Schalke är svårslagna i år och ligger på en fin andraplats, Leipzig är där uppe och nafsar på Europaplatserna men vi tror att bortalaget lyckas ta minst 1poäng! Formen ser fin ut!

Monaco är i strålande form och ligger på en fin andraplats bakom suveräna Paris SG men Lyon och Marseille jagar i baken och då måste det bli seger här vilket det borde bli. Fint odds!

Skrällen:

Birmingham – Derby 1 3.07

Kommentera