Simon Lindh: Spetips 11/2 SUPERSÖNDAG

SUPERSÖNDAG 

Idag bjuder vi på fin fotboll från Europas hetaste ligor och vilka spel vi väljer att lägga ser ni här nedan:

Europatipset: 

Stuttgart tar sina poäng hemma och då bör dagens motstånd vara en munsbit för deras form efter årskiftet är uselt samtidigt som hemmalaget behöver all poäng som de kan ta i bottenstriden, vi spikar denna jämna match!

64:-

Topptipset:

32:-

exakt samma rad som på Europatipset, vi vill varna för Man United som jag inte riktigt är i 100% form  samtidigt som Newcastle är i stora poängbehov och har spelat upp sig en del mot slutet. Champions League i veckan hos gästerna så vissa rotationer kan hända i dagens trupp! För er som har råd, gardera!

Absolut de två säkraste spikarna är ju Barcelona Och  Sampdoria.

Veckans varning sätter jag på bortasvaga Espanyol som spelade riktigt bra mot Barca senast och fick med sig en välförtjänt poäng, hemmalaget är i bra form och anses vara hos många en spiketta men vi väljer att ta med tvåan här!

Veckans chans som vi sätter både på Europatipset och här på Topptipset är att vi uteblir ettan på Chievo mot formstarka Genoa som besegrade självaste Lazio senast med 2-1 Borta!!! 

Fyrlingen

200:-

• Samdorias hemmaform och trupp är i en helt annan division än vad Hellas’ Verona är i, Spiksäker etta och Verona kommer åka ur Serie A!

• Båda lagen är i fin form men Modo har haft ett betydligt tuffare spelschema och ändå lyckats vinna 4 av sina 5 senaste matcher, känns som att det luktar SHL återkomst? Fint odds här!

• Det finns tre bra lag i denna ligan Aberdeen är en av dem och hemma mot Dundee blir det en betryggande seger.

• Lyon har sackat sig lite i formen då borde Rennes vara en fin motståndare här hemma, luktar storseger här!

Kommentera