Simon Lindh: Speltips 13/2 Topptipparen

Fleetwood ska idag vända sin negativa trend.

På dagens topptips så kan vi presentera starten på Champions League bubblan till Championship och League One fotboll vilket ger en tusen olika nyanser.

Kvällens match blir ju utan tvekan Juventus mot Tottenham, inte bara för att jag är Spursare utan pga att det är en match mellan två topplag som mår bra i cupen och i sina ligor. Precis som i Topptipsfilmen nedan från FanTV så är Juve svårforcerat så var beredda på en match med få mål (spel under 2,5 mål). Jag tror dock Tottenham kommer överraska precis som man gjorde på Bernabeu så 1-0 kan vara ett gångbart resultat inför returen.

Man City kan ta det lugnt i ligan och satsa stenhårt i Champions League och då blir det svårt för Basel som endast har spelat 2 matcher i sin liga, Spiktvåa!

Derby är svårslagna i Championship och börjar nu nafsa på Premier League biljetterna men då måste man slå detta Sheff W som har tappat MYCKET från förra året. Laget har stora problem med målskyttet och att vinna matcher och då hjälper det inte att man har 10spelare borta från denna matchen. Bra grundtvåa!

Dagens Skräll: Fleetwood har statistiken med sig mot dagens motståndare men formen emot sig därför tror vi på en vändning mot tvåan Shrewsbury som föll chockande sist mot Plymouth.

För att få fler tankar kring dagens rad kan ni gå in på våran facebooksida ”Trespekt Sportkanalen” och snacka med oss.

Ni kan även kolla in FanTV här nedan:

PS: Glöm inte att hashtagga #Topptipparna på twitter så kan ni vinna en tröja ifall ni får fler rätt än dem!

Kommentera