Simon Lindh: Speltips 14/2 Alla hjärtans dagfotboll

Då är det dags för Alla Hjärtansdag Fotboll!

Många av er kommer ha problemen med att försöka hitta lösningar för att kunna se fotbollen idag, kommer frugan acceptera läget?

Något annat som är svårt idag är dagens Topptips där en av matcherna kommer lottas med jämn fördelning, vi hoppas på en ”Skrälltvåa här!

Annars är ju dagens två heta matcher i Champions Leaguemötena Real Madrid – Paris SG & Porto – Liverpool. Vi tror fortsatt på Hemmafördelen i dessa möte och framförallt Real Madrid har ju börjat vakna och fått tillbaka spelare i truppen vilket kommer börja synas. Endast Carvahal saknas ikväll och precis som för Liverpool så saknas Emre Can ikväll vilket har startat 5 av de 6 matcherna i gruppspelet. Porto är svårslagna och är i storslagen form i ligaspelet och bör därmed vara favoriter i mitt tycke även om Liverpool är streckade mer.

Topptipset

Dagens Tvilling 

Kommentera