Simon Lindh: 24/2 Tipslördag

Tipslördag med OS-avslutning och Premier League-omstart.

Stryktipset & Topptipset:

Dagens Fyra heta:

Det såg omotiverat och svajigt ut senast mot Tyskland och frågan är hur motivationen är hos Kanada som uppenbart inte är samma hockey-nation i detta OS, Tjeckien är svårforcerat! Brons till Tjeckien!

Linköping hade inget bra spel innan uppehållet och under OS har en handfull spelare varit borta och kommer fortfarande vara det inför detta tuffa möte, Djurgården är starka hemma och bör ta detta enkelt, 2.40 på -1 är värt att tänka på också!

Köping vann första mötet i detta kval med 3-1 och tittar vi till lagens olika seriesystem så är Köping i en svårare tabell än vad Vännes har varit i vilket stärker köpings odds här, dock garderar jag upp med krysset vid ev förlängning.

Monaco ligger på en stabil andraplats i ligan och formen kan inte vara mycket bättre än vad den är just nu och fokusen ligger endast på att fixa en ny Champions Leagueplats inför nästa säsong.

Dagens singel lir:

startar redan kl 6:00!

Calle Halfardssons OS har varit en stor besvikelse. Medaljlös och brutit ett lopp redan stärker inte hans chanser till en topp-placering inför 5-milen som inte alls är hans ”cup of Tea”.

Kommentera