Simon Lindh: Speltips 10/3

Marig kryssomgång på stryktipset!

Många intensiva, svårbedömda täta matcher som har jämna odds gör att det blir svårt att välja tecken på dagens alla möjliga tips men vi har förutom i veckans film (Stryktipset & Topptipset) valt ut dagens Spik och dagens Över 2.0 .

Stryktipset & Topptipset

Dagens spik

Formen säger det mesta, Cardiff är med och slåss om direktplatserna till Premier League och när de närmsta konkurrenterna möts denna eftermiddag (Aston Villa – Wolves 18:30) så har just walesarna chansen att sätta press på dessa två vilket borde passa detta hemmastarka lag! Birmingham sparkade inte helt konstigt Harry Redknapp för en vecka sedan men det hjälpte föga i förra omgången och bättre blir det inte nu heller, detta är dagens spik etta!

Dagens över 2.0

Ett jämnt möte mellan två lag som har så mycket rivaliserande historia bakom sig och nu ställs man mot varandra när formen är fin och tabell-läget är jämnt. Rent spelmässigt känns Liverpools Offensiv hetare men borta på Old Trafford kan just krysset vara det mest spelbara. Man ska ta med i åtanke att detta möte har slutat kryss de senaste 4 gångerna och så även idag, detta är dagens chansare till fina 3,28 i odds!

Kommentera